Διαδικτυακό σεμινάριο "Το ΚΕΔΙΜΑ Ιονίου Πανεπιστημίου συναντά το George Mason και πραγματοποιεί σεμινάριο για τις Καινοτόμες Παιδαγωγικές Έρευνες"

main
Εισηγητής/τρια: Αναστασία Π. Σαμαρά (Κολλέγιο Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου George Mason, Virginia) - Σπυρίδων Δουκάκης (Ιόνιο Πανεπιστήμιο) - Αικατερίνη Καμπάση (Ιόνιο Πανεπιστήμιο)
Ημέρα και Ώρα: 26-10-2023 18:00
Μέθοδος: Τηλεκπαίδευση

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο έχει την τιμή να φιλοξενεί την Ομότιμη Καθηγήτρια σε θέματα Εκπαίδευσης του Κολλεγίου Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου George Mason στη Virginia των ΗΠΑ, Αναστασία Π. Σαμαρά, η οποία θα παρουσιάσει την διάλεξη με τίτλο: "Innovative Pedagogical Inquiries: Using Self-Study Research to Inform Practice", η οποία θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με τη συμμετοχή του Πρόεδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Επίκουρου Καθηγητή στο τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, κυρίου Σπυρίδωνος Δουκάκη και της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Καθηγήτριας του Τμήματος Περιβάλλοντος, κυρίας Αικατερίνης Καμπάση.

Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη του διδακτικού προσωπικού τόσο του Ιονίου Πανεπιστημίου όσο και των λοιπών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, καθώς και στους φοιτητές, τις φοιτήτριες και το ευρύτερο κοινό.


Επιστροφή
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας