Διαδικτυακό σεμινάριο "Το ΚΕΔΙΜΑ Ιονίου Πανεπιστημίου συναντά το George Mason και πραγματοποιεί σεμινάριο για τις Καινοτόμες Παιδαγωγικές Έρευνες"

ShareThis
Δημοσίευση: 20-10-2023 12:07 | Προβολές: 1464
image

Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο "Το ΚΕΔΙΜΑ Ιονίου Πανεπιστημίου συναντά το George Mason και πραγματοποιεί σεμινάριο για τις Καινοτόμες Παιδαγωγικές Έρευνες",  το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  26/10/2023 και ώρα 18:00.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο έχει την τιμή να φιλοξενεί την Ομότιμη Καθηγήτρια σε θέματα Εκπαίδευσης του Κολλεγίου Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου George Mason στη Virginia των ΗΠΑ, Αναστασία Π. Σαμαρά, η οποία θα παρουσιάσει την διάλεξη με τίτλο: "Innovative Pedagogical Inquiries: Using Self-Study Research to Inform Practice", η οποία θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με τη συμμετοχή του Πρόεδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, κυρίου Σπυρίδωνος Δουκάκη και της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Καθηγήτριας του Τμήματος Περιβάλλοντος, κυρίας Αικατερίνης Καμπάση.

Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη του διδακτικού προσωπικού τόσο του Ιονίου Πανεπιστημίου όσο και των λοιπών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, καθώς και στους φοιτητές, τις φοιτήτριες και το ευρύτερο κοινό.

Για να εισέλθετε στο διαδικτυακό σεμινάριο, παρακαλούμε πολύ χρησιμοποιείστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Join Zoom Meeting 
https://ionio-gr.zoom.us/j/95535315312?pwd=T2hIN3NTc3pLKzZVY2VEdnhQQmEyUT09

Meeting ID: 955 3531 5312 
Passcode: 051637

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα καταγραφεί και το ψηφιακό υλικό ενδέχεται να προβληθεί στην ιστοσελίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΚΕΔΙΜΑ και να δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν.

Για την πολιτική ασφαλείας του Ιονίου Πανεπιστημίου μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας χρήση του ακόλουθου συνδέσμου: https://gdpr.ionio.gr/

Η συμμετοχή σας θα είναι τιμή και χαρά για εμάς.
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης Ιονίου Πανεπιστημίου


Επιστροφή
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας